Hodnocení obchodu

4,8 331 hodnocení
5
302x
4
19x
3
2x
2
1x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.1.2016
+ Pro mne velký výběr

Zboží jsem si vybral a domluvil se rovnou,kdy by mě mohli zboží poslat,protože mě vyhovoval pouze určitý termín.Nebyl žádný problém
Avatar autora | 16.1.2016
- Nepřehledný web a e-shop. Hledané zboží jsem nedokázal najít, musel jsem se doptat mailem. Potom už ovšem bylo vše perfektní.

Firma komunikuje velmi vstřícně, rozhodně doporučuji.
Avatar autora | 16.12.2015
doporučuji
Avatar autora | 15.12.2015
obchod je skvely, jen je skoda, ze vyuziva prepravni sluzbu GEIS, ktera je vice nez neduveryhodna
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši reakci. Je nám moc líto, že jste se službami přepravní služby nebyla spokojena. Byli bychom rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu od Vás. Ve sledování zásilky Vašeho balíčku byla informace "špatná adresa" a že zde byla žádost o doručení později. Adresa od nás byla zadána správně, tudíž bohužel nemůžeme vypátrat, jaký tam byl problém. I když je přepravní služba úplně jiná společnost než ta naše, budeme se moci díky Vašim zpětným vazbám snažit o zkvalitnění služeb, které jsou našim zákazníkům poskytovány. Doufáme, že Vás tato zkušenost neodradí od dalšího nákupu a zůstanete věrná korku :) Přejeme krásné vánoce. Korek Jelínek
Avatar autora | 13.12.2015
+ KORKOVÉ ZÁTKY V JIŽNÍCH ČECHÁCH NESEŽENU
+ VĚTŠÍ VÝBĚR ZÁTEK NEŽ V MORAVSKÝCH OBCHODECH
- ŽÁDNÉ

VÁŠ OBCHOD BYCH DOPORUČIL V KAŽDÉM PŘÍPADĚ.
Avatar autora | 6.12.2015
+ Rychlá dodávka
+ Přehledná nabídka
- nezpozorovala jsem nic

Maximální spokojenost
Avatar autora | 4.12.2015
+ Sehnala jsem zboží, které jsem jinde nenašla.
- Dopravce- nekomunikuje se zákazníkem. Datum doručení bylo jiné než bylo uvedeno v mailu. Balíček byl nechán na vrátnici bez oznámení. Zboží jsem nemohla zkontrolovat pro případnou reklamaci. Netušila jsem hodinu ani den doručení. Jiní dopravci posílají sms.

Zboží v pořádku, velký výběr zboží ale doporučila bych i jiný způsob přepravy. Pošta by vyhovovala mnohem víc než přepravní služba, která má špatné návyky.
Avatar autora (Administrátor)
Vážená paní Katko, děkujeme Vám za kladnou recenzi na naše zboží. Co se týče přepravce, velice se za to omlouváme. Zpravidla zboží doručuje do druhého pracovního dne, ovšem v předvánočním čase je to občas se zpožděním. Váš telefonní kontakt byl od nás přepravci předán a je nám líto, že ho ve Vašem případě nevyužil. Doufáme, že Vás to od dalšího nákupu v našem obchodu neodradí a budeme se snažit, aby příště vše vyšlo k Vaší spokojenosti. Děkujeme za pochopení. Korek Jelínek
Avatar autora | 29.11.2015
+ Possibility to purchase cork stoppers! They are very difficult to find.
+ Možnost nákupu Korkové zátky! Jsou velmi obtížné najít.
- No possibility to buy using credit card.
- Stopper size 24x65/60 is not available.
- Žádná možnost koupit pomocí kreditní karty.
- Velikost Zarážka 24x65 / 60 není k dispozici.

Good cork products and affordable pricing. Dobré výrobky z korku a cenově dostupné cenové.
Avatar autora (Administrátor)
Dear customer, thank you for your feed back. We would like to inform you that we have the dimension 24x65/60mm on our websides, you can find it under the code: Z00042. The possibility of paying by credit card is very difficult because of the transport. The transport cost to foreign countries depends on the type, weight and dimension of the goods and every order is very specific :( . The price is determined after sending the order. We hope this things do not let discourage you and you will buy in our eshop again :) Thank you very much for using our goods. Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom Vás informovali, že na stránkách zátku s rozměrem 24x65/60mm máme a můžete ji najít pod kódem: Z00042. Možnost plaby kartou je velmi obtížná kvůli dopravě. Náklady na dopravu do zahraničí závisí na typu, hmotnosti a rozměrech zásilky, která je pokaždé velmi specifická :( . A cena dopravy je stanovena až po odeslání objednávky. Doufáme, že Vás tyto věci neodradí a příště u nás opět nakoupíte :) Moc děkujeme za nákup.
Avatar autora | 23.11.2015
Doporučuji
Avatar autora | 9.11.2015
+ Kvalitní zboží s rychlou dodávkou
- nevím o žádné

Jsme velmi spokojeni.
Avatar autora | 31.10.2015
- hlavni slabinou jsou pracovnici skladu

Balik dorazil rychle, ale bohuzel v nem nebylo objednane zbozi. Baleni lepidla bylo mensi nez bylo objednano. Po telefonicke reklamaci a prislibenem prosetreni jeste tyz den pani volala, ze nastala chyba ve skladu a druhy den dorazil balik s lepidlem ktere bylo objednano.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, vážený zákazníku, děkujeme za Vaši reakci. Je nám líto, že Vám bylo zasláno menší balení místo objednaného většího balení. Bohužel lidský faktor není dokonalý a chybička se může někdy objevit. Proto je v našem zájmu tyto drobné nedostatky řešit obratem ke spokojenosti zákazníka. Budeme rádi, když Vás tato zkušenost neodradí a příště u nás opět nakoupíte. Děkujeme za pochopení. Korek Jelínek
Avatar autora | 23.10.2015
+ perfektní komunikace

Avatar autora | 19.10.2015
+ přehlédné a rychlé

jednoduchost rychlost doporučuji
Avatar autora | 16.10.2015
+ cena, rychlost, vyrobce

Avatar autora | 8.10.2015
+ mají korek
+ mají hodně korku
- chtějí za ten korek peníze

v tomto obchodě vedou korek,proto jsem objednal korek právě u nich a poslali korek-co více si přát! každý kdo potřebuje korek,dostane zde korek... to mi přijde zcela KOREKtní (jen ať se Vám z tolika korků nezamotá hlava)
Avatar autora | 26.9.2015
+ určitě řeknu o obchodu, ale s výhrady.
- průměr zátky je na hraně 17,9 mm
- bohužel silnější v nabídce není
- vracet nebudu, ale musím si dodělat sám.
- Na obkladu je vidět struktura řezu :-(
- Zbožím jsem byl potěšen ne však uspokojen :-)

Ale jinak v poho Příjemný týden a málo protivných a nespokojených zákazníků, jako jsem já.
Avatar autora (Administrátor)
Vážený zákazníku, velice nás mrzí Vaše nespokojenost s dodaným zbožím. Chtěli bychom Vás ujistit, že uvedené výrobky jsou vyráběny za pomoci nejlepších dostupných technologických postupů a splňují všechny příslušné normy. Pokud jste materiál ještě nepoužil, dle reklamačního řádu máte nárok na jeho výměnu či vrácení peněz, které s Vámi bez problému vyřídíme. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na adrese korek@jelinek.cz. Děkujeme za pochopení. Korek Jelínek
Avatar autora | 20.9.2015
+ Rychlí nákup z domu, nemusím nikam jezdit.
- Naprostá spokojenost, obchod i doprava bez připomínek.

Doporučuji
Avatar autora | 11.9.2015
+ Vše funguje :-)
- Žádné jsem neobjevila.

Na špunty jsou jedničky, vstřícný přístup.
Avatar autora | 31.8.2015
+ kvalita,rychlost.
- žádné

opravdu dobré služby.
Avatar autora | 21.8.2015
+ Rychlé dodání, široký sortiment